Varaosahaku
     Tyhjennä

Toimitusehdot

Tilaaminen

 • Verkkokauppatilauksissa on mahdollisuus tilata rekisteröitymallä tai rekisteröitymättä. Rekisteröitymällä säästyt seuraavan tilauksen kohdalla kirjoittamasta tietojasi uudelleen!

Tilauksen sitovuus ja peruuttaminen

 • Tilaus on sitova. Sinulla on toki oikeus sähköpostitse tai puhelimitse peruuttaa tilaus ennen postittamista. Älä tilaa jollet ole varma, että haluat tuotteen.

Toimitusehdot

 • Tilaamanne tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti 3 - 14 päivän kuluessa tilauksestasi, tosin tuotekohtaisia eroavaisuuksia esiintyy toimitusajoissa. Tavara toimitetaan tilausjärjestyksessä. Mikäli tavaraa ei ole saatavilla ilmoitamme siitä asiakkaalle. Tavaran luonteesta johtuen, saattaa joissakin tuotteissa olla huomattavan pitkät toimitusajat. Myymissämme tuotteissa voi olla jopa yksittäiskappaleita, eikä niitä välttämättä koskaan tule lisää.
 • Tuotteet toimitetaan Postitse.
 • Kulloinkin voimassa olevat hinnat ovat näkyvillä verkkokaupassamme. Hinnat ovat euroina (EUR) ja sisältävät arvonlisäveron 24%.
 • Saat toimituksen mukana lähetteen/ laskun, joka toimii kuittina ostoksestasi.
 • Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

Toimituskulut

 • Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan mukaiset toimituskulut.

Palautukset

 • Käyttämättömillä ja alkuperäisesti pakatuilla tuotteilla on 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tarkista tuote ennen kuin otat käyttöön, käytetty tuotteita emme hyvitä asiakkaalle. Tuotteen mukaan tilinumerosi, puhelinnumerosi ja palautuksen tai vaihdon syy esimerkiksi väärä koko, väärä tuote, rikkinäinen tuote jne.
 • Ota meihin yhteyttä ennen palautusta, Kiitos!. Emme lunasta postiennakkoja.
 • Paketit saattavat vaurioitua matkansa varrella. On syytä siis tarkastaa paketti jo noudettaessa. Tarkista kunto postin virkailijan ollessa paikalla. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös sen sisältämät tuotteet ovat vaurioituneet, tee postin konttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota myös yhteyttä meihin.

Riitojen ratkaisu

Äärimmäisiin erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia ja mahdolliset oikeudenkäynnit käydään Tampereen käräjäoikeudessa.

Maksaminen / Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: [email protected] Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Valmistajat