Varaosahaku
     Tyhjennä

ARVOISA ASIAKAS!

Tällä hetkellä rahtiliikenteessä on normaalia pidempiä toimitusaikoja, joten meille saapuvissa tuotteissa saattaa myös esiintyä hieman pidempiä toimitusaikoja. Normaalisti varastotuotteissakin saattaa nyt olla pieniä katkoksia varastoon saapumisessa. Pahoittelemme vallitsevaa tilannetta!

Precision Quickshifter 8 Combo Strain Gauge Quickshifter Kytkimellä Yamaha Tenere 700 - Cordona

439,00€

Tuotekoodi: 210DualT700
Jaa: Jaa Facebookissa
 NORMAALISTI VARASTOSSA

Precision Quickshifter 8 Combo Strain Gauge Quickshifter Kytkimellä Yamaha Tenere 700 - Cordona

Yleistietoa Cordona PQ8 (Precision Quicshifter 8) shifteristä

Cordona PQ8 Racing Shifter on moderni ja älykäs lisälaite, jolla parannat moottoripyöräsi suorituskykyä. Elektronisen ”shifterin” periaate on mahdollistaa vaihteenvaihdot semi-automaattisesti, ilman kaasunlöysäämistä tai kytkimen käyttöä. Tämä mahdollistetaan huipputarkalla sytyksen katkolla, joka vapauttaa vaihteiston kuormituksen vaihteenvaihdon ajaksi.

Cordona on tuotemerkkinä keskittynyt nimenomaan shifter -järjestelmien ja komponenttien kehittämiseen. PQ8 on viimeisimmän tuotekehityksen tulos, jota testattiin yhtäjaksoisesti yli 2 vuotta, niin kadulla kuin kilparadoilla. Myös laitteen sisäisten komponenttien valintaan panostettiin erityisesti, jotta ansaittu maine huippulaadukkaiden tuotteiden valmistajana säilyisi jatkossakin.

PQ8 on samaa huipputeknologiaa kuin mitä nykyiset MotoGP tiimitkin käyttävät. Laitteen 25MHz suoritinta voidaan ohjelmoida helposti - vain kahta nappia käyttäen! Sisäänrakennettu Compu Shift –ohjelma laskee itsenäisesti jokaiselle vaihtotapahtumalle sopivan sytytyksenkatkon. Compu Shift huomioi joka kerta moottorin olosuhteet, kiihtyvyyden, kuormituksen ja kierrokset ja valitsee sopivan katkoajan 500:sta vaihtoehdosta. Isompaa vaihdetta vaihdettaessa PQ8 antaa moottorinohjauksen luulla, ettei katkoa tapahtuisikaan, jolloin ajo on tasaista, vältetään kaikki ikävät vikakoodit, sekä ilma-/polttoaineseoksen (AFR) mahdolliset laihalle tai rikkaalle seokselle karkaamiset.

PQ8:ssa on vakiona ”plug&play” –liittimet Denso ja Mitsubishi sytystyspuoliin, joita käytetään valtaosassa moottoripyöriä. Muun merkkisiä puolia varten sarjan mukana toimitetaan luonnollisesti selkeät ja yksinkertaiset asennusohjeet, sekä tarvikkeet.

Laitteessa on myös mahdollista säätää automaattinen minimikierrosluku, jotta moottori ei sammuisi kun vaihdetaan tyhjäkäynnillä ykkösvaihteelta vapaalle.

PQ8 sisältää myös paljon kehutun ”smooth shift”-toiminnon, joka vähentää vaihtotapahtuman aiheuttamaa iskua vaihteistolle ja toisiovedolle (ketjulle) ja näin ollen myös takarenkaan pito säilyy paremmin. Kaikkien sylintereiden sytytyskatko tapahtuu yhtäaikaisesti, mutta sytytys palautetaan tarkoin määritetyssä järjestyksessä Compu Shiftin avulla.

Cordona PQ8 on täysin vesitiivis ja sisältää myös äänimerkin helpottamaan testitoimintoja, sekä laitteen käyttöönottoa.

Laitteessa on myös vakiona kytkentämahdollisuus LED -vaihtovalolle, jonka voit tarvittaessa hankkia lisävarusteena. Myös sähköisiä tai paineilmavaihtajia käyttäville kiihdytyskuskeille on Auto Shift –toiminto, jolla voidaan kytkeä vaihteenvaihto automaattiseksi, eli PQ8 lähettää vaihtokäskyn halutulla kierrosluvulla.

Suorituskyky

Normaali vaihtotapahtuma, ilman PQ8 shifteriä, tarkoittaa keskimäärin, että veto moottorilta vaihteistolle/takarenkaalle on katkaistuna n. 3 metriä, riippuen ajetusta nopeudesta. Samalla aiheutetaan myös turhia ja suorituskykyä haittaavia ilmanpyörteilyitä imusarjaan, koska kaasuläpät joudutaan sulkemaan vaihdon ajaksi. Cordonan shiftereillä yllämainittu vedon katkeaminen voidaan vähentää n.1 metrin mittaiseksi, eikä vaihtotapahtuma aiheuta mitään negatiivisia efektejä moottorin täytökseen, koska kaasu voidaan pitää täysin auki koko vaihtotapahtuman ajan. Käytännössä pelkästään shifteriä käyttämällä voidaan saavuttaa jopa 0,2s. parannus varttimailiaikaan kiihdytyskäytössä ja roadracing -radoilla testikuskimme ovat parantaneet kierrosaikaansa jopa 1,0s./kierros. Cordona shifter on kilpailijoitaan pienempi mitoiltaan ja painoltaan, koko sarja painaa vain 300g. Ohjainlaitteen koko: 95x70x28mm.

Tekniikka

Cordona shifterin edistyksellinen ”GP Switch” –katkaisija asennetaan vaihdepolkimelta lähtevään välitankoon. Vaihteenvaihdon yhteydessä välitankoon asennettu painekatkaisija lähettää tiedon ohjauslaitteelle, joka käskyttää puolestaan sytytystä. Kaikki tämä tapahtuu supernopeasti millisekunneissa. Katkoaika on helposti säädettävissä 10-150 millisekunnin välille, inhimillisesti suunnitellun käyttöliittymän kautta. Isommalle vaihdettaessa Cordona ei tarvitse mitään käsittämättömiä ”latausaikoja”, vaan vaihtoja voi tarvittaessa tikuttaa ihan peräjälkeenkin.

Cordona PQ8 Shifter sähköinen toiminta tapahtuu katkomalla sytytyspuolille menevää virtaa, CDI-ohjainlaitteen ja puolien välillä. PQ8 ei aiheuta vikakoodeja tai sytytysjärjestelmän vikoja, joita monet kilpailevat tuotteet aiheuttavat katkomalla CDI ohjainlaitteelle menevää virtaa. Huomion arvoista on myös että PQ8 shifter ei pelkästään maadoita sytytyspuolia, vaan ohjainlaitteeseen on sisäänrakennettu edistyksellinen hukkakipinän kontrolli. Pelkkä raakalaismainen maadoitus voi aiheuttaa hukkakipinöitä ja pidemmässä käytössä vahingoittaa moottoria. PQ8:ssa puolilta kytketään käytännössä virta kokonaan pois päältä ja takaisin päälle.

Halutessasi voit kytkea Cordonan shifterin myös pois päältä, laitteessa on yksinkertaisesti On/Off katkaisija. Off asennossa moottoripyörän alkuperäinen sytytysjärjestelmä toimiin täysin normaalisti.

Sarjan sisältö

PQ8 sarja sisältää ohjainlaitteen, ”plug&play” –johtosarjan, GP Switch-katkaisijan, rosterisen asennustelineen, rosterisen välitangon, velcro-nauhaa ohjainlaitteen asennukseen, tarrat ja seikkaperäiset asennusohjeet.

Lisätietoja ”Cordona GP Switch” -paineen tunnistava katkaisijasta:

 • Kuormantunnistavalla sensorilla varustettu huippu-uutuus, MotoGP ja WSB tekniikkaa!
 • Soveltuu sekä veto- ja työntöliikerataisiin vaihdevivustoihin.
 • Automaattiset asetukset, älykäs ohjelmisto pyytää asennuksen jälkeen vaihtoa ylöspäin ja oppii automaattisesti käytetyn kaavion suunnan.
 • Vain 14mm halkaisija.
 • 25mhz prosessori.
 • Automaattiset kompensaatiot mm. lämmön ja tärinän vaikutuksille.
 • Esijännityksen säätö on helppoa digitaalisen näytön avulla, näyttö voidaan sijoittaa 1m päähän sensorista/katkaisijasta. Säädöt 1-30.
 • Sensori on saatavana myös erillisenä varaosana mahdollisen kolarivaurion sattuessa, vaihdat vain sensorin ja meno jatkuu!
 • Täysin vesitiivis.
 • Sarja sisältää vaihdetangon joka sopii alkuperäisten jalkatappien kanssa.
 • Ei liikkuvia (eli kuluvia/hajoavia) osia!
 • Super kestävä rakenne on ruostumatonta terästä ja alumiinia.
 • Shifterin prototyyppiä testattiin yhtäjaksoisesti 7 vuorokautta - 603 000 vaihtoa, 45kg’n voimalla. Tämä vastaa keskimäärin 12 vuoden kisakäyttöä!
 • Strain Gauge quickshifter on myös riittävän nopea käytettäessä paineilmavaihtajien kanssa!
Merkki Malli Vuosimallit
YamahaTenere 7002019 - 2021
Valmistajat