Varaosahaku
     Tyhjennä

Toimitusehdot

Tilaaminen

 • Verkkokauppatilauksissa on mahdollisuus tilata rekisteröitymallä tai rekisteröitymättä. Rekisteröitymällä säästyt seuraavan tilauksen kohdalla kirjoittamasta tietojasi uudelleen!

Tilauksen sitovuus ja peruuttaminen

 • Tilaus on sitova. Sinulla on toki oikeus sähköpostitse tai puhelimitse peruuttaa tilaus ennen postittamista. Älä tilaa jollet ole varma, että haluat tuotteen.

Toimitusehdot

 • Tilaamanne tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti 3 - 14 päivän kuluessa tilauksestasi, tosin tuotekohtaisia eroavaisuuksia esiintyy toimitusajoissa. Tavara toimitetaan tilausjärjestyksessä. Mikäli tavaraa ei ole saatavilla ilmoitamme siitä asiakkaalle. Tavaran luonteesta johtuen, saattaa joissakin tuotteissa olla huomattavan pitkät toimitusajat. Myymissämme tuotteissa voi olla jopa yksittäiskappaleita, eikä niitä välttämättä koskaan tule lisää.
 • Tuotteet toimitetaan Postitse.
 • Kulloinkin voimassa olevat hinnat ovat näkyvillä verkkokaupassamme. Hinnat ovat euroina (EUR) ja sisältävät arvonlisäveron 24%.
 • Saat toimituksen mukana lähetteen/ laskun, joka toimii kuittina ostoksestasi.
 • Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

Toimituskulut

 • Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan mukaiset toimituskulut.

Palautukset

 • Käyttämättömillä ja alkuperäisesti pakatuilla tuotteilla on 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tarkista tuote ennen kuin otat käyttöön, käytetty tuotteita emme hyvitä asiakkaalle. Tuotteen mukaan tilinumerosi, puhelinnumerosi ja palautuksen tai vaihdon syy esimerkiksi väärä koko, väärä tuote, rikkinäinen tuote jne.
 • Ota meihin yhteyttä ennen palautusta, Kiitos!
  Emme lunasta postiennakkoja.
 • Paketit saattavat vaurioitua matkansa varrella. On syytä siis tarkastaa paketti jo noudettaessa. Tarkista kunto postin virkailijan ollessa paikalla. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös sen sisältämät tuotteet ovat vaurioituneet, tee postin konttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota myös yhteyttä meihin.

Riitojen ratkaisu

Äärimmäisiin erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia ja mahdolliset oikeudenkäynnit käydään Tampereen käräjäoikeudessa.

Maksaminen / Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä, Mash, Joustoraha, Maksukaista Lasku, Mobilepay ja Masterpass.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Valmistajat